ZORÁN koncert elhalasztva!

2020 Szeptember 16.
borítőkép

Kedves J e g y t u l a j d o n o s o k !

 

Mély sajnálatunkra - mindannyiunk egészsége védelmében, a vírushelyzethez igazodva - Budaörs Város Önkormányzata visszavont minden engedélyt a közösségi programokra vonatkozóan.

Idézet Wittinghoff Tamás polgármester tájékoztatójából:

„Amitől tartottunk, bekövetkezett, a koronavírus-világjárvány nem múlt el a nyáron, sőt, úgy tűnik, új erőre kapott. Országszerte tapasztaljuk, hogy egyre több az igazolt fertőzött, naivitás volna azt hinni, hogy Budaörs kivétel lehet…. A városi rendezvények elmaradtak augusztus végén és sajnos így lesz az őszi programokkal is…”

https://www.budaors.hu/?module=news&action=show&nid=191015#MIDDLE


Ez értelemszerűen Zorán október 4-re meghirdetett koncertjét is érinti.

Több megoldásban is gondolkodtunk menedzserükkel közösen, de nincs más választásunk, mint más zenekarok protokollját követni, annyi eltéréssel, hogy mi két új időpontot jelölünk meg.

Művész úr és csapata a MAJDANI VÍRUSHELYZET FÜGGVÉNYÉBEN a következő időpontok egyikén (változatlan helyszínen) vállalják a fellépést:  2021. FEBRUÁR 28. vagy ÁPRILIS 25.

 

Az eredetileg megváltott belépőjegyek az új időpontra érvényesek, melyekkel a továbbiakban nincs teendőjük, így azzal a koncert az új dátumon látogatható.*

 

Köszönjük megértésüket, és reméljük, egészségesen és minél többen ott leszünk a koncerten!
Várunk mindenkit szeretettel!

a Szervezők

 

 

*A jegyek vételára a koncert elmaradásának kivételével vissza nem téríthető, elállásra vagy felmondásra nincs lehetőség. Az esemény halasztását a mindenki által ismert és valamennyiünket sújtó járványügyi (vis maior) helyzet eredményezte.